Intro Stoppen Forum Chatten Mijn gedacht

Omhoog
 

 

 

   
 

drugs

Met drugs heb ik persoonlijk geen ervaring, hier moet ik anderen het woord geven. Wie iets kan inbrengen om anderen te helpen, door te vertellen hoe ze het zelf deden, kan dit doorspelen via onderstaand formulier of rechtstreeks mailen. 
Toch denk ik dat eenmaal de ontwenning achter de rug de ervaringen die hier besproken worden niet zo erg verschillend kunnen zijn voor iemand die verder clean wil blijven. Een vreugdevol leven zal je zeker weg houden van eender welk verslavend middel. Alcohol bijvoorbeeld wordt beschouwd als een harddrug, alleen is het gebruik niet strafbaar. Toch zitten in gevangenissen een groot deel mensen die er als gevolg van alcoholgebruik terecht komen. Tot mijn verwondering zie je dan dat binnen de gevangenis plots de wereld omgekeerd is, buiten de muren is het gemakkelijker aan alcohol te komen, binnen de muren is het eenvoudiger zich in drugs (of medicatie) te bevoorraden.
Uw opmerkingen of reactie kunnen in elk geval hier weergegeven worden, aan jullie het woord.

Ik werkte in de verpleging en injecteerde de hero´ne zelf in mijn aderen Ondanks het zo lang geleden is (1979) zal ik dit nooit vergeten omdat deze periode heel diep in mijn geweten, gevoel en geheugen, gegriefd is. .....overdag liep ik mijn witte pak, maar 's avonds thuis gekomen, veranderde deze ziekenbroeder, in een hero´ne junkie. Ik ben van mening dat deze periode mijn persoon blijvend beschadigd heeft, want toen was ik 21 toe ik begon, nu word ik 47 en de hero´ne moleculen zitten nog steeds heel diep in mij gegriefd.........omdat ik nog steeds bij heftig tegenval of tegenslagen nog altijd de warmte van de hero´ne koester, om uiteindelijk toch weer in hero´ne verslaving te belanden. Of ik nou wel of niet gebruik; eens een junkie altijd een junkie.......  

getuigenis die op een moment gegeven werd op de pagina Verslaving van Wikipedia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     navigatie

Vorige
Omhoog
Volgende

     gedachte
  Reactie

Naam
Email

 

 

Drug op Wikipedia


 

Mogelijk heb je een deelpersoonlijkheid die het hero´negebruik in stand houdt. Aan de andere kant een warm persoon met hart voor mensen. Als je uitspreekt eens een junk altijd een junk, bevestig je de weerstand om te kunnen genezen. Je bent gebonden door een verslavingsgeest. Je kunt hier vanaf geraken door met je te laten bidden. Voel je innerlijke woede dit te lezen? Laat deze dingen dan bij je wegbidden. Geloof me, je kunt verlost worden en weer lekker in je vel gaan zitten. Wens je sterkte. Je bent van waarde, houd dat vooral vast.

Agneta


Wat een ramp van een reactie. Hoe moeten de mensen die niet geloven zich voelen... Verloren schapen???? Bah..Misschien heeft Agneta de behoefte om schaapjes te redden maar dat is haar probleem. Neen man, je hebt gelijk, het is moeilijk en hard en God gaat er echt niks aan veranderen. Zoek hulp bij De Sleutel of zo... het werkt. Soms niet van de eerste keer maar volhouden is de boodschap. En vertrouw vooral op jezelf...

Kathleen  

 

 

Vorige Omhoog Volgende

Start ] Omhoog ] alcohol ] [ drugs ] tabak ] info ]

   aanwezig 

 ę 2001-2012*copyright