Intro Stoppen Forum Chatten Mijn gedacht

Omhoog
Antwoorden

 

 

 
 

Studenten

Het is mijn wens dat je bezoek van wetenschappelijke aard is, en dan hoop ik dat je een beetje info kunt vinden. Is je belangstelling van een ander niveau dan leergierigheid dan wens ik je de informatie toe die je nodig hebt om te worden wie je zou willen zijn zonder andere hulpmiddelen dan wat je in jezelf hebt. 
Voor de Anonieme Alcoholisten weet ik dat je school of universiteit een aanvraag kan doen om info's te komen geven over AA. Dat gebeurt helemaal gratis. Een eenvoudige aanvraag volstaat, we maken vervolgens graag een afspraak. Onze zusterorganisatie Al-Anon is steeds bereid om aanwezig te zijn en hun visie over de gezinsziekte die alcoholisme mee brengt te verklaren.
Verder ga ik het werk voor jou niet doen, heb je vragen stuur dan een mailtje of gebruik onderstaand formulier. 
Wil je een tip? Het is niet de laatste die het je lapt, wel de eerste... maar als je bent zoals ik was dan zal je dat zelf moeten ondervinden. 
AA heeft zelfs als stelling dat we niet aan preventie doen, omdat we weten dat je toch te koppig bent, AA is er wanneer je hulp zoekt als je 't zitten hebt! 
Het is echter mijn wens dat je organisaties als AA nooit zal nodig hebben. Succes op je weg door een vreugdevol leven...

Ondertussen zijn we enkele maanden verder en tot ons genoegen stellen we vast de het jonge volk belangstelling blijkt te hebben voor het onderwerp. Uit vrije keuze en wellicht onder lichte dwang worden blijkbaar heel wat eindwerken, spreekbeurten, taken, opstellen, debatten enz. op poten gezet. We trachten zo goed mogelijk op de vragen in te gaan en dachten om af en toe een antwoord op de site te plaatsen, iedereen kan er iets van opsteken.

 

     navigatie

Vorige
Omhoog
Volgende

     gedachte
Bedankt voor je bezoek
 
   uw gedachte

naam
mailadres:

opmerking:

 

of via de reactiepagina

met dank, dsv 

 

 

Vorige Omhoog Volgende

Start ] Nieuw(s)pagina ] Algemeen ] Oplossingen ] Verslavingen ] [ Studenten ] Zoekpagina ] Agenda ] AA ] Inhoud ] Krachtpagina ] Reactie ]

   aanwezig 

  2001-2012*copyright