Terug
 

Omhoog Volgende

Reactie verzenden
 

 

Amy Winehouse

 

26/11/2011

Amy Winehouse stierf aan overmatig drankgebruik.

Amy Winehouse is overleden als gevolg van overmatig drankgebruik. Dat is de conclusie van de lijkschouwer die een autopsie verrichtte op het lichaam van de in juli overleden zangeres.
Amy Winehouse werd op 23 juli dood aangetroffen in haar appartement in Londen. De 27-jarige zangeres was al jaren verslaafd aan drugs en alcohol. Volgens de lijkschouwer had Winehouse net voor haar dood een 'zeer grote hoeveelheid alcohol' tot zich genomen. Het alcoholgehalte in haar bloed was meer dan vijf keer hoger dan de hoeveelheid die toegestaan is voor automobilisten.
Bron: Belga  jns

©Copyright De Standaard

 

 

 

 

Start ] Omhoog ] [ Winehouse ]Roken 2008 ]Eric C. ] Borstkanker ] Stoppen.be ] Cijfers 2004 ] Alcohol & onthouden ] De Morgen ] Korsakov ] Jongeren ] Dementie ] Drank&foetus ] Cannabis ] Geestesziekte ] Vrouwen in AA ] Bij vrouwen ] Big Book ] In bedrijven 1 ] In bedrijven 2 ] In bedrijven 3 ] AA > jongeren ] Week alcohol ] Nick Nolte ] Virtuele AA'er ] Korsakov ] Roermond ] Marketing ] Rijverbod ] Denderraadsel ] Statistiek 2004 ] Mannen&alcohol ] Roken Erfelijk ] Rokers RIP ] Rokers RIP ] Tabaksindustrie ] Subsidies ] Jongeren ] Tabaksreclame ] Tabaksreclame ]

  2001 - 2012*copyright